Inlägg

Inlägg som Haglund har skrivit i forumet
Av Haglund
Skrivet av VeryMadMeatball:

Har också uppmärksammat detta.
Jag hade senast idag ett samtal till deras savedesk där jag sänkte min mobilabonnemangskostnad från 479kr till 249kr månaden.
Det var ganska galet, jag hann knappt säga att jag ville ha ett billigare abonnemang / säga upp, innan jag fick det här nya priset. Total samtalslängd inklusive bankID verifiering och kö var 1min 49sek.

Som någon skrev ovan här i tråden - operatören tjänar på att göra så. De tjänar också på att ha korta samtalstider, därav att du fick det du ville ha direkt utan att behöva dividera om det.

Av Haglund

Hur har alla så lågt pris med Fello? Vet att man får halva priset första två mån osv. Men sen då? Deras abonnemang är dyrare i skrivande stund än vad folk uppger här. Har ni kompispris?

Jag har ivf Tellus (Tele2s nät), 15 GB för 170 kr/mån.

Av Haglund

Annonsen är avslutad

Av Haglund
Skrivet av truedesire:

150 kr Wraith Prism

Skrivet av HCT1:

275 kr Plus frakt för RAM

Avslutar budgivning nu, kontaktar er via PM

Av Haglund
Skrivet av Svennetony:

Jag föredrar att äga det jag vill konsumera. Har min lilla plex server. Har hela min CD-samling på plex och lyssnar via plexamp. Skaffar lite ny musik nån gång ibland. Har också min samling av ljudböcker på plex som jag lyssnar på via prologue. Har blivit fler & fler ljudböcker med åren. Har också min stora blue-ray samling.

Risken med streamingtjänster är ju att Avtalen mellan streamingtjänster och mediabolagen upphör. Helt plötsligt så försvinner saker man vill lyssna/titta på.

Min fysiska media försvinner ju bara om jag slarvar bort den eller den blir stulen. Har ju dock kvar min digitala kopia.

Jag håller med dig. Vill man se om något på exempelvis Netflix har jag varit med om flera gånger att innehållet har tagits bort

Av Haglund
Skrivet av truedesire:

150 kr Wraith Prism

Tack, hämta eller skicka?

Av Haglund

Som så många andra kring den tiden skapade jag ett konto för att lira CS 1.6 med kompisar. Sen svor jag över att HL2 krävde Steam, minns att jag bytte in säkert 10 Gameboy Advance spel hos Gamestop för att få ihop pengar till HL2, för att sedan upptäcka att de 3 eller 4 CD skivorna som spelet låg på ÄNDÅ krävde någon stor patch via Steam som tog flera timmar på min dåvarande 0,5 Mbit/s uppkoppling. Slutade med att jag fick spela HL2 dagen EFTER release pga det, skandal... men vilket spel det var.

Av Haglund
Skrivet av Helvetesroland1:

Tack, men vad har du budat på?

Av Haglund
Skrivet av Krikkaz:

Vill bara förtydliga att mitt bud var på minnena

Det var så jag tolkade det 👍

Av Haglund

Noterat. Låter annonsen/bud rulla till på fredag 19:00

Av Haglund

G.Skill 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16, Ryzen Wraith Prism och enklare AM4-kylare

Säljs till högstbjudande. Skriv vad du lägger bud på här i tråden. PM endast vid övriga frågor. Skickar mot att köparen betalar frakt och emballage (PostNord)

Kan hämtas i Täby

Läs hela annonsen här

Av Haglund
Skrivet av xSWEDEx:

Tack för svar, sett vanliga 1080 utan Ti gått för mer här på sweclockers..

Ingen orsak. När såg du det? Kollar jag marknaden idag finns det ett Ti för den peng jag föreslog. Hoppas inte på för mycket

Av Haglund

Ser ut att gå för ca 2000 kr om man kikar på Tradera. Jag hade lagt ut det för den summan och inväntat bud.

Av Haglund
Skrivet av MsSmith:

Själv firade jag två år med bara vatten för åtta dagar sen tio år utan alkohol. Sveriges tråkigaste person!

Respekt. Du är inte tråkig, trist att någon som bryr sig om hälsan anses vara tråkig.

Av Haglund

En bild på barnet. Samma i mobilen

Av Haglund

Värdepapper som kollegor sagt att man ska köpa.. "Just trust me bro"

Av Haglund

Tror du kan få mellan 2-3k beroende på var du säljer den.

Av Haglund

Mitt dyraste misstag var att ge mig på vattenkylning när jag var ung och okunnig. Jag gjorde till och med ett album här på swec med bygglogg ( https://www.sweclockers.com/galleri/6340-good-ol-p180-blir-va... )

Det blev inga fler uppdateringar i albumet eftersom det läckte, jag minns inte exakt varför men jag hade klantat mig någonstans på vägen. Det är skämskudde att gå tillbaka och läsa hur jag uttryckte mig i text för så många år sedan, och att jag aldrig förrän nu erkänt vad som var orsaken till projektets stiltje. Det slutade med att jag sålde all utrustning som jag då hade gett över 4000 kr för, även grafikkortet eller CPU:n, kanske båda, gick sönder i processen. Sedan dess kör jag bara med luftkylning

Av Haglund

Vilken upplösning spelar du i?

Jag hade valt ett 6700XT eller 3060 Ti med den budget du har. 6700XT har 50% mer minne, hade valt det om jag var du

https://www.proshop.se/Grafikkort/PowerColor-Radeon-RX-6700-X...

Av Haglund

Har den stöd för sneakernet?