Inlägg

Inlägg som Haglund har skrivit i forumet
Av Haglund

Du kan ju köpa båda kort och returnera det du inte vill behålla.

Av Haglund

Välkommen tillbaka, Jonas! Jag är själv föräldra"ledig" sedan två månader tillbaka, så jag kan verkligen relatera till vad du sa i början av klippet.

Av Haglund

Off topic men 4400 kr för 1300W nätagg? Måste vara Seasonics finaste sort..

Av Haglund

Varför är köp av ny dörr uteslutet? Det är kanske både billigare och enklare. Jag var också i tankarna att snygga till dörrar hemma men insåg att arbetstid och material skulle bli både dyrare och jobbigare än att köpa nya. Dörrarna kostade 500 kr st på K-Rauta. Just sayin'

Av Haglund
Skrivet av Överkill:

Att ställa in "minimum clock" i Adrenaline ger inget resultat för mig.

Skumt. Det är exakt så jag har gjort med mitt 6800 XT för att frekvensen inte ska dyka. Har du ställt in maxfrekvens också? Jag har 2400 MHz min och 2500 max, då ligger den ofta på 2450 MHz hela tiden.

Av Haglund

"Redditors"... Varför behöver det förtydligas?

Av Haglund
Skrivet av Masyve:

Jag har haft den här diskussionen med polare ett par gånger, jag är sorten som uppmuntrar typ BankID för sociala medier osv. och hellre vill ha mer transparens i webaktivitet, medans en eller två kompisar är ganska hårt åt andra hållet och lutar väldigt mycket åt ospårbar aktivitet. Inte för att någon av dem handlar olagliga tjänster eller har judiriska skäl att dölja sina spår, utan bara för att de är foliehattar och fullständigt hatar idén av att lämna ett tekniskt avtryck någonstans som inte är under deras kontroll liksom.

Det är intressant, minst sagt.

Jag tycker det är dags för ett ord som är foliehattens motsvarighet, så att man kan få såna som du som vill ha "mer transparens" på nätet att också känna sig löjliga och avfärdade genom att bara yttra ett ord. Någon i tråden skrev informationsslav, det var väl ett rätt passande ord...

Av Haglund
Skrivet av SCORPIUS:

"4 200 kronor över RTX 4080"
Hahaha ja helvete.
Nä jag tror jag fortsätter montera egna 120mm med buntband på mina grafikkort 👍

Haha, varje gång man ser en post från dig är det mycket sannolikt att den handlar om 120 mm-fläktar monterade med buntband på en kylfläns.

Av Haglund

Produkt: LG 77" OLED 4K TV OLED77CS6LA + LG S95QR Soundbar
Länk: https://www.komplett.se/product/1224719/tv-ljud-bild/tv/lg-77...
Kategori: TV
Butik: Komplett
Prisjakt: https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=7261330
Pris: 28 990 kr

Av Haglund
Skrivet av Dinkefing:

Var ser jag om jag får tillbaka eller måste betala på skatten? Är det Skattemyndigheten?

Det står på din inkomstdeklaration som du kan se digitalt om du har t.ex. Kivra sedan innan alt. får du den i din brevlåda.

Personligen får jag betala tillbaka då jag sålt bostad med vinst, kom ihåg att betala in på Skattekontot i tid för att undvika ränta (olika datum för olika belopp).

Av Haglund

Ännu en funktion av stänga av. Normies lär ha det påslaget och inte störas av det dock

Av Haglund
Skrivet av Blub:

Ser ut som att AMD fortfarande är med i matchen. Det som förvånar mig är dock att folk byter cpu så fort någon ny släpps även fast de flesta kör på högre upplösning än 1080 och då spelar ju inte cpun någon roll längre då det blir gpu tungt istället.

Finns det någon anledning, förutom att visa att man har stor e-penis, att faktiskt köpa denna över förra generationen om man spelar i högre upplösningar?

Anledningen är att man vill ha högre 1% low FPS. T.ex. om jag spelar ett spel som kör DX11 i 1440p så var mina 1% lows betydligt lägre med en 3700X än min nuvarande 5800X (bägge gånger körde jag med ett 6800 XT). Det ger helt enkelt bättre flyt och mindre hack.

Av Haglund

Värst vad många som använder fotpall. Jag måste vara någon sorts psykopat som sitter skräddare i datorstolen.

Av Haglund
Skrivet av Don_Tool:

<Uppladdad bildlänk>

Hahaha jag måste också göra något åt min RAM situation

Förlåt, men ser spelet ut sådär? Inte jätteimponerande grafik baserat på den bilden. Jag kanske har fel och behöver testa spelet eller se en video för att bilda mig en uppfattning

Av Haglund
Skrivet av xSean145:

"Från Reddit-tråden framgår att Nvidia just nu testar Resizeable Bar i Dead Space Remake, men huruvida det gröna laget aktiverar tekniken i spelet med en ny drivrutin återstår att se."

Sånt här ska ju vara klart Day One. Vad hjälper det mig nu när jag redan har klarat spelet?

I dag är många spel ofärdiga men släpps ändå. Ska du få en bra upplevelse gör du bäst i att vänta flera månader innan du börjar spela något nytt. Rösta med plånboken, köp inget förrän det verkar någorlunda färdigt. Det är nog det enda man kan göra.

Av Haglund
Skrivet av Fenrisulvfan:

FPS i all ära, hur är det med bildrutetid (frametime)?
När vi nu pratar om knapptryck.

I bilden i artikeln kan man se i graferna att frametime sjunker när man aktiverar SAM

Av Haglund

Att ingen gjort detta tidigare, snyggt Corsair!

Av Haglund
Skrivet av ThisIsDansk:

"BEAM SPELDATOR En perfekt blandning av styrka och elegans."
Låter rimligt, inte för mycket styrka, inte för mycket elegans.

Kolla hemsidan https://tns-gaming.se/product-category/gaming/

Många prisvärda fynd finns att göra! Om oss:

"Vi på TNS Gaming strävar efter att erbjuda bästa begagnade speldatorer till priset. Du ska kunna prestera på högsta nivå utan att tömma plånboken. Vi vill att flera ska få njuta av den virtuella gaming världen till ett billigt pris."

Då var det avgjort, jag köper min nästa gaming mellanslag dator hos TNS Gaming.

Av Haglund
Skrivet av JoBBi:

Jag blir alltid lite nojig över hur mycket bekämpningsmedelsrester som följer i den butikspressade juicen? Det är nog inte direkt ekologiska apelsiner de pressar. Färdigpaketerad juice stickprovas ju så det känns mer safe.

Min favoritjuice är God Morgon grapefrukt.

Bra fråga, det har jag inte funderat på. Jag tror inte det är några större mängder jag fått i mig i alla fall, det blir kanske 3-4 gånger om året jag köper den sortens juice.

Av Haglund
Skrivet av Sh4d0wfi3nd:

Massvis med (frukt)socker men det är så mycket annat som gör upp för det. Särskilt om du istället för läsk dricker juice.

Dricker själv enbart vatten ur kranen hemma i princip. Smidigt och bra.
När jag unnar mig en juice är det oftast nån tropisk eller apelsin.

Samma här, juice är något jag unnar mig ibland. Annars är det kranvatten och svart kaffe som gäller.

Som svar på vilken juice jag föredrar, brämhults apelsin eller färskpressad från mataffären, den man ställer en flaska i och tittar på när apelsinerna pressas