Inlägg

Inlägg som Halogen har skrivit i forumet
Av Halogen
Skrivet av Pamudas:

De kanske menade att alla meddelanden är "end-to-end"-krypterade med UTF-16?

/s

Skrev vi "encrypted"? Vi menade "encoded" naturligtvis.

Av Halogen
Skrivet av Hamada:

Kollade upp lite info. Om jag inte har felk så tillåter chassit upp till 155mm kylare och den jag valt är exakt 155mm. Så du har nog rätt, borde välja annat. Rekommendationer?

Jag har en Scythe Fuma 2 som kylare i samma chassi, den är 154,5mm hög dvs en halv mm lägre än den du valt. Jag tycker mig se att det är mer än 0,5mm kvar till meshplåten när den är monterad, men när toleranserna är så små är det kanske dumt att chansa.

Av Halogen
Skrivet av Myllerman:

Ja men bara kanske 5-6ggr sen early access. (Steam).
Dom flesta när jag fipplat i menyn, aldrig under race.

Samma här faktiskt, bara i menyerna. Låter som att det är ett mer generellt problem då, vi får hoppas på snar patchning.

Av Halogen

Jag hade två crash to desktop igår under premiärkvällen, har det hänt någon annan eller är det bara jag? Inga problem alls i andra spel, hyffsat ny rigg (5600x, RTX3080 med senaste drivaren). Kör spelet via Gamepass for PC i Xboxappen.

Av Halogen
Skrivet av Pelle:

saknaden av gifs i signal går inte att leva med!
Stories använder jag aldrig eller ens kollar på. däremot i större grupper är det reklam vilket är störigt, går ju dock att uppgradera till premium för att slippa skiten om man stör sig så mycket på det.

Vilken platform är du på? Signal till IOS stöder gifs från giphys bibliotek men du kanske menar något annat.

Av Halogen

Finns det någon indikation om pris på det här?

Av Halogen

Jag har en HP Omen 17" med ett RTX2070 i om det är intressant? PM i så fall.

Av Halogen
Skrivet av Bjirn:

Recliners är ganska fula... allt i läder går fetbort. Men jag har bytt soffan hemma mot tre recliners, som visserligen sitter ihop med drickahållare mellan sätena. Men INGET slår komforten i dessa. Skaffa dem i grått tyg.
https://hagagruppen.se/produkt/cinema/

Den där har jag kollat på, tvåsits-kombo till vårt pyttelilla filmrum. En fråga: Kan man ställa den kloss an en vägg utan att det stör reclinerfunktionen? Tänker på ryggstödet när man fäller det bakåt.

Av Halogen

Annonsen är avslutad

Av Halogen

Hämtades för en liten stund sedan av @jensvo som var snabb som en iller i pm. Tack för visat intresse alla!

Av Halogen

Två st BenQ 24'' GW2450 skänkes

Hej,

Jag har två 24" skärmar över och istället för att köra dem till återvinningen så tänkte jag kolla om någon här vill ha dem istället. Produktlänk till Inet: https://www.inet.se/produkt/2203353/benq-24-gw2450hm-va-led

Läs hela annonsen här

Av Halogen
Skrivet av lolrazz:

Men så grymt att det blev så bra!! Otroligt snygg hjälm också! Älskar AGV

Ja, så jävla snygg verkligen. Jag kanske har haft en AGV-skalle hela tiden utan att veta om det. Eftersom jag redan har fler hjälmar än jag egentligen behöver så kanske det blir fler AGV i framtiden, vem vet.

Av Halogen
Skrivet av anden55:

Tog mitt kort förra veckan. Sjukt taggad på att köra nu så jag måste fixa en hoj och lite utrustning. Vad ska man ha? Lånade kläder av skolan under utbildningen som var någon allväders variant och det kändes inte riktigt som min grej. Borde man köra typ jeans eller är det läder som gäller om man ska vara hyfsat skyddad?

Grattis och välkommen till gemenskapen! Skinn eller textil är upp till dig, båda skyddar. Det viktiga är att det är kläder som är gjorda för mc-körning och att de passar ordentligt. Vanliga jeans skyddar inte ett dugg.

Av Halogen

NHD (new helmet day)!

Eftersom jag inte iddes köra 50 mil enkel väg för att prova en AGV-hjälm (se mitt tidigare gnäll i denna tråd) så beställde jag till slut en AGV K1S Soleluna 2018 i stl M efter lite hjälp och diskussion angående storlekar med @lolrazz.

Den kom igår och lo and behold, den passar mer eller mindre perfekt. En mycket glad sporthojsknutte här.

Bildbevis:

https://i.imgur.com/r6O6e4E.jpeg

Av Halogen

Görs det snyggt och "lagom" är det bara trevligt. Är motorintresserad och kör själv motorcykel (italiensk supersport + lite annat) men det passar sig inte att brassa helvete överallt liksom.

Av Halogen

Är begagnat ett alternativ så finns det ju en del maskiner med ett par år på nacken som fixar de spelen utan problem. Billigare än nytt menar jag.

Av Halogen

Jag köpte en Rega Planar 1 för typ ett år sen. Riktigt nöjd med det köpet. Vi fick svärföräldrarnas gamla LP-samling med massa soul och RnB från 70-talet så jag kompletterade anläggningen i vardagsrummet med denna. Snygg och låter skitbra.

Av Halogen
Skrivet av lolrazz:

Nej. Kollar när jag är hemma från jobb!

Mille grazie!

Av Halogen
Skrivet av lolrazz:

Jag har typ samma mått, mins inte riktigt och har S.

Är jag jättejobbig om jag ber dig kontrollmäta en gång åt mig? Pretty please?

Av Halogen
Skrivet av lolrazz:

Låter dyrt!

Kan dog absolut rekommendera Pista. Jag har deras carbon, den är jag väldigt nöjd med! Hoppas du får tag på något ställe där du kan prova, själv chansade jag och köpte över nätet. Satt som en smäck från början så jag hade tur.

Vad har du för mått runt huvudet och vilken storlek köpte du? Jag har 57cm och hamnar någonstans mellan S och M, MS i vissa modeller enligt AGV's tabeller. Normalt svenskt halv-ovalt huvud.