Cooler Master har ruvat på planer om att släppa äggformade Orb X sedan 2021 och nu verkar idén vara redo att kläckas. Cooler Master har nämligen öppnat upp möjligheten att skriva upp sig på en väntelista för stationen.

Cooler-Master-ORB-X_3a-min.jpg
Cooler-Master-ORB-X_2-min.jpg
Cooler-Master-ORB-X_1-min-1.jpg

Orb X är en gaming-station där användaren omfamnas av allt som behövs för att avnjuta en spelsession. Stationen är mer eller mindre äggformad och har ett yttre som lättast beskrivas som just äggskalsliknande. Delar av Orb X är rörliga och användare har möjlighet att ha en mer öppen upplevelse, alternativt aktivera privacy mode för regelrätt isolering.

Under skalet är maskineriet utrustat med en ordentlig stol där användaren kan justera både rygg- och benstöd samt ett bord där du kan placera mus och tangentbord. Uttag för ström, USB-portar och annat nödvändigt som kan vara bra att ha nära till hands finns lättillgängligt placerat kring användaren. Något som inte följer med är dator, utan det får köparen stå för själv.

Användare har möjlighet att rigga upp till tre 27 tum stora skärmar, alternativt en 34 tum stor skärm. Cooler Master har även försett Orb X med kompetent ljud med dubbla diskantelement på två tum, två mellanregisterhögtalare samt en subwoofer på fem tum. Allt som allt erbjuder Orb X en komplett upplevelse för folk som hatar skrivbord eller bara vill vara den mest irriterande individen på kontoret.

Väntelista för Orb X har som sagt öppnats, men Cooler Master har för tillfället inte delat med sig av varken prisbild eller lanseringsplaner. När ägget kokat färdigt återstår därmed att se.

Finns ägg på riktigt?