De nedsatta prisernas högtid når sin kulmen idag, även om många återförsäljare tjuvstartat Black Friday långt tidigare. Bland dessa finns Elgiganten, som sparkade igång sin veckolånga kampanj redan förra torsdagen. I samband med det startade Elgiganten också en tävling för SweClockers medlemmar, där tre presentkort på 5 000 kronor styck nu tillfaller tre vinnare.

elgiganten_presentkort.jpg

Tävlingsvinster

#

Vinst

Värde

1

Fysiskt presentkort på Elgiganten

5 000 kronor

2

Fysiskt presentkort på Elgiganten

5 000 kronor

3

Fysiskt presentkort på Elgiganten

5 000 kronor

Uppdraget till alla tävlanden var att dyka in i den tillhörande forumtråden och med finess beskriva känslan som infinner sig när ett riktigt fynd uppenbarar sig. Humor, målande beskrivningar och rim är några metoder som syns bland de välskrivna bidragen. Med kärleksrus, fruktig liknelse respektive känslor i bjärt kontrast kliver @Headman, @scienta och @nikwhatsup upp på prispallen.

...Det känns som alla, förutom jag, hittar fantastiska kap på årets Black Friday.

Men nu tror jag att jag har hittat det! Eller? Hm, det kanske kommer något bättre snart eller på en annan site. Får inte bränna hela budgeten direkt. Fast på sätt och vis sparar jag pengar, bra rabatt ju. Sedan finns delbetalning. Dessutom får jag kanske inte denna möjlighet igen. Bäst jag slår till! Då kan jag somna i natt och veta att jag i alla fall gjort ett fantastiskt kap!

SCORE! ORDER LAGD! KAP IS DONE! Warren Buffett, Elon Musk, Jeff Bezos - NI ÄR CHANSLÖSA! Dags att gå in på Sweclockers och dela mitt fantastiska kap. Satan! De har ännu bättre tips. Mitt kap är inte ens särskilt bra i jämförelse…

Det känns som alla, förutom jag, hittar fantastiska kap på årets Black Friday... – Headman

@Headman har inte riktigt knäckt koden för att rota fram det ultimata erbjudandet, även om ett till synes lyckat köp då och då kan få dollarmiljardärerna att blekna – tillfälligt. Summa summarum är att SweClockers fyndtråd kanske inte är så dum att konsultera, för att få känslan att hålla i sig.

Känslan av ett bra fynd är ungefär som när man lyckas skala en apelsin i ett svep. Ni vet när skalet liksom bara är en enda bit? Med det sagt så är det inte en avskalad känsla, utan det kan beskrivas bättre som prestationen ovan med tillägget att apelsinen inte ens var en fin apelsin från grönsaksaffären på söder, utan att det faktiskt gick med en tråkig lågprisapelsin. – nikwhatsup

Att avlägsna ett apelsinskal i ett stycke är en bragd som de flesta kan känna igen sig i, och enligt @nikwhatsup blir det ännu mäktigare när även en billig apelsin kan överraska. Släktskapet med ett bra fynd är uppenbart. Klivet är heller inte långt till färsk kärlek, ett adrenlinspäckat tillstånd som @scienta beskriver med all önskvärd tydlighet.

Känslan av att hitta en bra deal, framförallt när man är en av få lyckliga som är snabba nog att göra ett köp, är som att bli nykär. Ett adrenalinfyllt rus där pulsen går i taket och hjärtat dunkar hårt i bröstkorgen. Nervositeten över att missta erbjudandet och bli av med vinnarkänslan gör att händerna skakar. Tiden efter klicket på Köp-knappen till bekräftelse på ordern känns som en evighet. När bekräftelsen sedan kommer så sköljer lugnet över kroppen. Från bröstkorgen, där hjärtat nyss slog med full kraft, och vidare ut i fingerspetsarna på händerna som inte längre skakar.

Efter att ha smakat ruset en gång så går det nästan inte att sluta leta efter nästa deal. Och det känns lika bra varje gång... – scienta

SweClockers och Elgiganten önskar vinnarna stort grattis, men vill även tacka för alla fina och läsvärda bidrag.

Sponsras av Elgiganten

elgiganten.png

Denna artikel produceras i betalt samarbete med Elgiganten. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för dig som läsare.