Expertbolaget Qamcom arbetar med att omvandla teknik till värde för samhälle, industri och människor. I det senaste tävlingen på SweClockers efterlystes snillrika lösningar på vardagliga problem och inte helt oväntat inkom mängder av kreativa bidrag.

Nu har juryn, som består av representanter från SweClockers och Qamcom, utsett sju värdiga finalister och därmed återstår bara att rösta fram vinnaren. Se bidragen nedan och glöm inte att lämna din röst.

Här är finalisterna!

Automatiskt bevattningssystem för törstiga växter av @Ambit

Motoriserade rullgardiner med automatisk hissning av @Buffer

Magnetsensor i brevlådan för intelligent post-detektering av @Morotsgurka

Telegram-kommunicerande kylskåpsövervakning för smart matrest-hantering av @gaffel85

Tvättmaskins-bevakning med avancerad ljudanalys av @kaput

Wifi-anslutna termometrar för både hem och bagare av @HWarc

3D-printad Dremel-baserad tryckluftsersättare av @Freddap

gpu.JPG

Omröstningen pågår till och med den 15 maj och det vinnande bidraget belönar Qamcom med ingenting mindre än ett Geforce RTX 3080 till ett värde av cirka 12 000 kronor. Må bästa lifehack vinna!

Omröstning

Sponsormeddelande

Qamcom – ett ledande svensk forsknings- och teknikföretag

Qamcom erbjuder djup och unik kompetens inom hårdvara, mjukvara och systemutveckling – med uppdraget att omvandla teknik till värde för samhälle, industri och människor. Baserat på insikter och slutanvändarnas behov överbryggar Qamcom gapet mellan forskning, teknologi och applikation för att möjliggöra höga ambitioner tillsammans med sina partners.

Läs mer om Qamcom
Lediga tjänster

Sponsras av Qamcom

qamcom-logo.webp

Denna artikel produceras i betalt samarbete med Qamcom. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för dig som läsare.