Prestanda

3DMark06 ger oss ett par intressanta resultat. Först och främst presterar HD3300 cirka 500-600 poäng bättre än HD3200 som vi hittar på AMD 780G-moderkort. Det är fortfarande långt ifrån bra resultat men åtminstone ett steg i rätt riktning.

Det som intresserar oss mest är det faktum att Jetway HA07 presterar cirka 6 procent sämre än de andra två moderkorten. Den enda skillnaden mellan Jetway HA07 och de andra moderkorten är att det använder sig av DDR2-minne för Sideport-minnet istället för DDR3.

Förvånande nog hamnar Jetway HA07 även sist när vi komprimerar en mapp med MP3-filer. Vi har svårt att se att Sideport-minnet ska ha sådan stor påverkan.

När vi kodar om en 1280x720 WMV-film till DivX ser vi samma mönster som tidigare; Jetway HA07 hamnar strax efter de andra moderkorten. Denna gång är skillnaden dock inte mer än några procent.

I vårt första riktiga spel presterar alla tre moderkort relativt lika. För att få bra bilduppdatering på det interna grafikkortet krävs det att man ställer ner kvaliten ordentligt i spelet.

World in Conflict är spelbart så länge man håller sig på de lägre kvalitetinställningarna. Jetway HA07 presterar återigen något sämre än de andra moderkorten.