Sammanfattning

Med facit i hand så är resultatet inte något jag hade räknat med när jag först fick höra om produkten. Jag förväntade mig något i stil med föregångarna i serien, en förvisso välpresterande lösning för en lägre prislapp, men i övrigt genomgående budgetorienterat utförande utan en extra tanke lagd på utsidan.

Laine_CM212_G1.jpg

Vad nya Cooler Master Hyper 212 Black Edition bjuder på utöver sedvanlig prisvärdhet är ett väldigt stiligt yttre som tilltalar från varje vinkel och en fläkt som inte längre visar tydliga anledningar att ersättas.

Laine_CM212_G2.jpg

Beroende på moderkort och konfiguration kan fläkt på ena sidan av kylare krocka med höga primärminnen, i bild Asus Strix Z370-I.

Med kylprestanda som i testsviten visar sig mycket bra för prisklassen och som även kämpar en god kamp mot långt dyrare lösningar finns det ingen anledning att inte ha denna kylare i åtanke vid ett planerat inköp. Cooler Master Hyper 212 Black Edition är en smakfull och välbehövlig uppdatering av en omtyckt klassiker – en högkvalitativ kylare såväl på insidan som utsidan.

guld_small.png

Fördelar:

  • Konkurrenskraftigt prissatt

  • God prestanda

  • Mycket påkostat yttre

Nackdelar:

  • Inga nämnvärda

Tänkvärt:

  • Utrymme för primärminnen på Mini ITX

Pris vid publicering: 379 kronor

Testpiloterna får nya utmärkelser

Testpiloterna uppdateras med nya fräscha utmärkelser. "Testpilot Rekommenderar" är nu ersatt av "Guld" och "Silver".

Läs mer om de nya utmärkelserna