Kalmar

För den som vill återbruka finns goda möjligheter på Marknad. Här kan du köpa, sälja och byta inom kategorier som datorer, processorer, grafikkort, moderkort, kylning, primärminne, lagring, chassin, skärmar, nätverk, spelkonsoler, mobiltelefoner, TV-apparater, spel och så mycket mer. Kort och gott allt som har med datorer att göra eller har en nära koppling till intresseområdet.

Klicka för mer information

Lika mycket som överklockning och modifikationer av datorer alltid lade grund för SweClockers har en viktig komponent alltid varit utbytet mellan medlemmar. Detta oavsett om det gäller information, erfarenheter eller att göra affärer med likasinnade. Många är väletablerade profiler på forumet, vilka med sina tusentals inlägg och goda omdömen om några får ses som kvalitetsstämplar.

Bland funktioner på SweClockers är Marknad en av medlemmarnas mest omtyckta. Till skillnad från många andra marknadsplatser på internet är här datorhårdvara och teknikprylar i centrum, något som också märks av alla insatta säljare och köpare. Här är intresset som förenar och att hjälpa det som gör affären, minst lika mycket som delen där prylar och pengar byter ägare.

Samtidigt handlar inte varje annons om byten eller att prylar och pengar får nya ägare. Allt som oftast dyker det upp skänkesannonser av generösa medlemmar och de som helt enkelt hellre ger bort något än att slänga det på tippen. Oavsett om du vill köpa, sälja, byta eller skänka begagnade eller nya prylar finns goda möjligheter för dig att bidra till den gemenskap som kallas SweClockers.

Visa mer
Skapa annons
Observera att du måste varit medlem i minst 1 månad för att lägga upp en annons.
Annonser

CaseLabs SMA8 5 900 kr

Säljes Chassi

Microsoft surface eller liknande 1 000 kr

Bulkparti med datorskruvar 200 kr

Bulkparti med kablar till nätaggregat (Perfekt för dig som vill sleeva eget!) 300 kr

Simracing - Simagic FX PRO 8 000 kr

Mus - Razer Viper Ultimate + dock 650 kr

SIGIL Standard Edition Box 350 kr

KingdomCome Deliverance Collectors Edition Earl (PC) 450 kr

Iron Harvest Collectors Edition (PC) 550 kr

The Witcher 3 Collectors Edition (PC) 850 kr

Command & Conquer Remastered Collection: 25th Anniversary Edition (PC) 750 kr

Xtrfy K4 RGB TKL 500 kr

Apple TV 4K 999 kr

Monitorarm Ergotron HX m. Heavy Duty Pivot 3 000 kr