Inlägg

Inlägg som Xaid har skrivit i forumet
Av Xaid

Är det såhär man tjänar extra knäck :P? Vi har tjatat om WW2, och istället får vi WW1, så ett EA kan tjäna dubbelt nu och i framtiden då WW2-tema äntligen släpps?

Hoppas de går över till 128 spelare!

Av Xaid
Skrivet av Nardds:

Mord och mordfösök i Sverige Janurai 2016, Februari 2016 ,Mars 2016 Dessa mord och mordförsök skrivs oftast inte om i tidningarna.
Sverige rikt? Jadu, vi måste iallafall jobba väldigt mycket allihopa för att betala våran statsskuld som bara stiger o stiger. Så jag vet inte vart dessa rikedomar ligger?

Det blev 40 mord och 57 mordförsök i Sverige, bara de 3 första månaderna. "normalt"?

Jämför du dessa siffror med utopia eller?

Vet du, de som är kritiska till invandring säger att invandrare är överrepresenterade i brottstatistik, och de har rätt.
Men, de som är för invandring säger att invandrare är överrepresenterade bland läkare, och även de har rätt.

I stort sett alla vinklar, både de du "hejjar" på och de du är emot.

Av Xaid

Det är ganska roligt det här med att internationell media talar om att Sverige är i kollaps. Det är fortfarande ett av världens rikaste länder; vi kände knappt av finanskrisen (som för övrigt var den största sedan 1930); och, om något, växer ekonomin varje år.

Ironiskt är också att dessa anti-islam Svenskar som ofta är väldigt pro-USA. Hade det inte varit för USA skulle Sverige (och Europa) haft en väsentligt lägre Muslimsk befolkning. USA har bidragit både direkt och indirekt till destabilisering av de 3 länder som flyktingar mest kommer från: Irak, Afghanistan, och Syrien.

Jag brukar säga till alla i Sverige - etniskt Svenskar som invandrare - att om de inte gillar landet och är så missnöjda över hur de blir behandlade, kan de dra åt h******.

Jag tror inte på en "One World Order konspiration", men det är ett uppenbart faktum att många (rika företag och politiker) tjänar på krig och ostabilitet, så det ligger självklart i deras intresse att bidra till en värld vi har idag.

USA är ett land drivet av pengar, och därför investerar de mest pengar där de tjänar mest pengar: militären.

Av Xaid

Du bör prova WoW. Att inte ha någon att spela med ska inte vara ett problem - vill du, träffar du snabbt nya vänner i spelet.

Jag har för mig att WoW är gratis till lvl. 20, så du har absolut inget att förlora på att prova det.

Av Xaid

Det enda som verkligen är lockande med konsoler för mig är att man slipper köpa nytt vart tredje år, som med PC.
Varför ska man köpa konsol nu? Konsoler kan ju knappast konkurrera med PC i exklusiva titlar.

Av Xaid

Detta kommer bli kul.
Följer tråden!

Av Xaid

Du bör vara glad att det inte startar.
Äntligen är du fri :D.

Av Xaid
Skrivet av Partheen:

@Yorg:

Hej,

Hon är 14, men ska ha den ett tag är tanken. Givetvis köper vi inte någon OLED 4K; men jag tänker inte "sjunka så lågt" att jag köper en Andersson.

Tack för kommentaren!

Partheen

Hej,

jag bara menade att jag har hört väldigt mycket gott om Sony (jämfört med de två stora - Samsung och LG).
1: Min Pappa köpte en Sony TV, men han tyckte den var för liten för vardagsrummet där nere, så han köpte en större (och dyrare) Samsung TV. Sony-TV:n satte han upp i "allrummet" på andra våningen. Både han och jag tycker att Sony (som för övrigt är 4K) har en bättre bild (även vid 1080P) och bättre mjukvara.

2: En vän till mig ville köpa en TV. Han hade koll på en Samsung. Vi åkte till Media Markt och jag berättade för honom att Sony egentligen är bättre. Han ville testa min teori, så han frågade en som jobbade på MM, och han sa (utan att vi ens nämnde det) att Sony är bättre.

(Tänk på hur mycket reklam Samsung och LG gör, jämfört med Sony)

(Jag tror dock att Sony är generellt dyrare än Samsung och LG)

Av Xaid

Jag vill bara nämna att jag har hört väldigt mycket positivt om Sonys TV:n! Både i bild och mjukvara.

Av Xaid

Jag vet inte om jag är helt ute och cyklar, men jag har hört att bra RAM är viktigt för streaming (Jag minns inte om det var att man behövde RAM med högt minne eller hög hastighet).

Är det någon som kan bekräfta?

Av Xaid
Skrivet av miscann:

Har s7 med samsung vr. Vist häftigt men är det lika pixligt på occulus eller htc kan jag inte fatta hut man lägger 6-9k på en sådan produkt. Men antar att de måste löst det på nåt sätt så det inte är så dåligt när det är så dyrt?

Skickades från m.sweclockers.com

S7 med Samsung VR är ju knappast under 6k :D.

Av Xaid
Skrivet av improwise:

Men innebär det inte i praktiken att satsa på mkt GPU kraft?

Förmodligen. Jag har faktiskt ingen aning :D.

Av Xaid

Jag rekommenderar starkt att du dessutom har VR i baktanke. Ska du spendera 50k och är intresserad av VR bör du verkligen tänka på att göra en starkt VR-redo dator!

Av Xaid

Jag kan tänka mig att DHL har register på paket som de ska motta för att leverera. Det är bäst att ringa så snart som möjligt. Det är väldigt underligt om de inte kan hjälpa dig redan nu :P.

Av Xaid

Det bästa är väl att kontakta de som ska ta emot paketet, d.v.s. Posten. Annars kan du kanske kontakta de som bor i lägenheten.

Av Xaid
Skrivet av Paddanx:

Jo, men hur många köper en TV för 1000kr?
Och tycker du att "man har ju en bra 10000kr TV redan", så kan du lika väl säga att "du har ju en 10000kr dator redan". Även om TVn blir billigare så blir det ändå inte gratis med konsol + TV och alla kablar där?

Så vad argumenterar vi här?

Jag säger att för pengarna den kostar, kvalité skillnaden du får på VR headsetet (vs tex Occulus Rift och 10kkr PC) och då på hela VR upplevelsen, så borde priset inte ens vara i närheten av varandra.
Som det är nu, är det ca 2000kr skillnad för headsetet (med alla delarna du tydligen behövde köpa till för att få det komplett) och säg i värsta fall 5000kr mellan konsol + TV vs dator med alla tillbehör (då utan några extra kontrollers, inga SSDer i PS4, och en enkel billig TV, om vi antar att du saknar dem och jämför priset vs varandra.
Jag anser detta vara rätt låg skillnad, speciellt om du redan har en PC redan som kan driva det, eller ev iaf en grund där du bara behöver byta ut tex grafikkortet.

Och jag säger det som har en gammal PC som klarar VR enligt tester med hög kvalitet, som det är nu, så 10kkr är inget jag behöver lägga heller. Så för mig är det 2000kr skillnad på själva headseten, vs att jag måste inhandla konsol + TV och alla delar till PS4an, som nu tydligen inte följde med, om jag ska köra det alternativet. För mig är det mao dyrare att gå konsol vägen till VR...

Hade dock deras headset (som redan kräver deras egna delar och utrustning) kostat närmare 3000kr inkl alla delar som behövs så hade det varit betydligt mer värt att köpa rakt av, om du saknar både PC/Skärm och PS4a och TV och bara köper allt rakt av.

Jag tycker inte att man kan räkna det på det viset.
De flesta som äger TV äger inte PS4. De flesta hushåll har TV. TV används till mycket annat än PS4. Du kan inte räkna med något som alla äger i vilket fall. Och f.ö., behövs TVn ens när man har VR?

Vem äger ett tangentbord, en datorskärm och en mus och inte äger en dator?

Och låt oss vara ärliga, hur redo är en PC för 10 000 kr med VR :D?

Av Xaid
Skrivet av Paddanx:

Prislappen känns inte rätt, när du behöver en massa extra saker på en produkt. Man närmar sig ju $500 pris med alla tillbehör, och detta ska vara en "enklare produkt" vs occulus, som trots allt inte är så långt borta i pris.

Man kan ju argumentera likadant med Oculus/Vive och PC.
Du behöver ju utöver dator ett tangentbord, en musmatta, en kontroll, en skärm, sladdar mm. Då snackar vi inte längre om en PC för minst 10 000 kr.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Xaid

Crossplay mellan PC och konsoler på FPS som t.ex. Battlefield och CoD hade ju varit väldigt kul!
#PCGamer

Av Xaid
Skrivet av Baxtex:

Var väl bara en tidsfråga innan detta kom.

Jag hoppas att ingen mer trycker på "gilla inlägget"-knappen

Av Xaid

Jag hoppas verkligen att Trump vinner i USA. Om det händer, är ett Svenskt medlemskap i NATO ej realistiskt längre. yippie!