Under sommarens bjuds lediga dagar med ömsom sol, ömsom spöregn och båda vädertyper har sin charm. Den sistnämnda bjuder perfekt tillfälle att skruva på datorn, men en varmare väderlek är optimal för att tillreda käk på det enda sätt värdigt en härlig sommardag: grillen – något som inte minst syns i forumtråden GrillClockers, som är sprängfylld av välsmakande tips. Detta tar Komplett tillvara och startar nu en kreativ tävling för SweClockers medlemmar.

Tävlingsvinster

I prispotten väntar en påkostad välvd 34-tumsspelskärm signerad Svive på vinnaren. Modellen är Pyx 34C801 värd 6 495 kronor, en skärm som stoltserar med den breda upplösningen 3 440 × 1 440 pixlar, uppdateringsfrekvens om 144 Hz och detta på en VA-panel av QLED-typ. Bidragen som når pallen belönas också, med presentkort hos Komplett på 2 000 respektive 1 000 kronor.

grillbot.jpg

En SweClockers-osande Grillbot är en perfekt kompis vid glödbädden!

Tävlingsmomentet är enkelt och innebär att du ska ta ditt grillande till nya höjder och dela en bild av ditt tilltag i forumtråden som hör till tävlingen. Det spelar ingen roll om du sätter guldkant på tillvaron genom att tillverka ett häftigt förkläde, förse kolgrillen med ett ansikte eller krydda maten med Star Wars, men nördighet och kreativitet premieras!

Tävlingsinstruktioner:

  • Knäpp ett fotografi av bygget/broderiet/grillplatsen som är ditt bidrag och se till att du får med ditt SweClockers-namn i bild.

  • Delta genom att lägga in din bild i den tillhörande forumtråden. Det är tillåtet att lämna in flera bidrag!

Tävlingen pågår till och med den 3 augusti. Vinnare utses av Kompletts representanter här på Sweclockers och kontaktas via forumets system för privata meddelanden (PM). Lycka till!

Visa tävlingsvillkor

SweClockers tävlingar arrangeras för medlemmarna i samarbete med en eller flera medarrangörer och sponsorer. Att delta i tävlingen är kostnadsfritt och det enda som behövs för att vara med är ett gratis medlemskap.

Generella villkor

  • Specifika tävlingsregler framgår i artikeln. Vid frågor eller andra synpunkter om tävlingens utformning, tveka inte att kontakta oss!

  • Skulle någonting oförutsett inträffa har SweClockers rätt att avbryta eller förändra tävlingen och dess utformning. Om så sker kan även bidrag och tävlingsvinster ogiltigförklaras.

  • Om ingenting annat anges i tävlingsreglerna ska alla bidrag lämnas in på svenska.

  • SweClockers medarbetare och medarrangörer får inte delta i tävlingar.

Tävlingsvinster

  • Vinnare presenteras i en nyhetsartikel på SweClockers, som publiceras inom cirka två veckor efter tävlingens avslut. Resultaten återfinns även i artikelarkivet. Förseningar kan förekomma.

  • Vinnare kontaktas via forumets interna system för privata meddelanden (PM) och behöver svara inom 14 dagar. Om vinnaren inte svarar inom denna period förfaller tävlingsvinsten och ingen ersättning utgår.

  • Om vinnare utses av en jury består denna av representanter från SweClockers. Juryns beslut är slutgiltigt och kan inte överklagas.

  • Tävlingsvinster kan inte bytas, t.ex. mot kontanter eller andra produkter.

Missbruk och diskvalificering

SweClockers förbehåller sig rätten att diskvalificera bidrag som bryter mot reglerna eller på annat sätt anses vara olämpliga. Fusk, sabotage, upphovsrättsbrott, osportsligt beteende och andra överträdelser kan leda till avstängning från SweClockers tjänster. Bedrägeriförsök polisanmäls.

SweClockers förbehåller sig även rätten att ta bort allt material som på något sätt utgör eller kan befaras göra intrång i tredje mans immateriella rättigheter, på något sätt är olagligt eller i strid med SweClockers policies eller värderingar, i något avseende bryter mot dessa tävlingsvillkor, eller som SweClockers efter eget gottfinnande anser vara olämpligt.

Tillstånd och rättigheter

Genom att delta i tävlingen ger du SweClockers och dess samarbetspartner obegränsat tillstånd att globalt och royaltyfritt reproducera, anpassa och offentliggöra bidraget.

Den tävlande garanterar att denne själv har skapat tävlingsbidraget. Varje tävlande ansvarar själv för alla bilder som denne laddar upp samt att det finns erforderliga rättigheter, tillstånd och medgivanden till uppladdning på SweClockers samt till SweClockers användning av bilderna.

Föreställer bilderna exempelvis personer skall deras tillstånd till publicering ha inhämtats av den tävlande. SweClockers avråder tävlande från att ladda upp bilder till vilka de inte har samtliga rättigheter, tillstånd och medgivanden.

Personuppgifter

För att administrera tävlingen och distribuera tävlingsvinster behöver SweClockers och dess samarbetspartner behandla personuppgifter, såsom namn, adress, e-post och telefonnummer. Uppgifterna används enbart i detta syfte och lagras i högst 12 månader.

SweClockers tillämpar gällande integritetslagstiftning har en tydlig integritetspolicy. Du har rätt enligt lag att få information om vilka personuppgifter om dig som SweClockers, samt att få felaktiga personuppgifter rättade. Kontakta gärna SweClockers om du har några frågor kring om/hur dina personuppgifter behandlas.

Vinstskatt

Eventuell skatt på vinsten betalas av vinnaren. Kontakta Skatteverket för information om gällande lagar och regler. SweClockers har inte möjlighet att svara på skattefrågor.

Visa mer

Sponsras av Komplett

Screenshot_20200904-112819~2.png

Denna artikel produceras i samarbete med Komplett. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för läsaren.