För första gången någonsin kommer SweClockers medlemmar att kunna delta i utvecklingen av en kommande datorprodukt. Inet storsatsar på att ta fram ett eget headset och passar på att bjuda in experterna från forumet, som kommer att kunna vara med under hela resan från projektstart till skarp produkt. Givetvis kommer även SweClockers rapportera löpande om framstegen.

Image from iOS.jpg

Ett headset måste passa många olika huvudformer, påpekar Jonas Thörnqvist.

Förberedelserna för projektet är redan igång och målet är att den färdiga produkten ska finnas på butikshyllorna lagom till julhandeln. Samtidigt som utvecklingen fortgår kommer Inet att be om feedback, bolla om frågor och diskutera med medlemmarna i forumet. Produktchefen Daniel Ridley förklarar:

Vad som utgör ett bra headset är högst subjektivt, vilket är varför vi vänder oss till SweClockers medlemmar – ni som objektivt sett har de bästa åsikterna. Målet är att ta fram ett så bra headset som möjligt för under 2 000 kronor till vårat eget varumärke Taurus. Vad är viktigast och vad ska vi fokusera på? Vi hoppas du vill vara med och bestämma!

Delta i undersökningen – var med och påverka

Startskottet blir en grundlig undersökning, där alla kan vara med och sätta riktningen för projektet. Syftet med undersökningen är att ge en övergripande bild av vad SweClockers medlemmar anser är allra viktigast när det kommer till headset för datorer och spel.

Den som är med i undersökningen får dessutom möjlighet att anmäla sig till att delta i en särskild fokusgrupp, som kommer att utvärdera produktprover och prototyper samt få tillfälle att dela med sig av synpunkter och expertis inom området. Missa inte chansen att vara med och påverka!

Klicka in till undersökningen!

Har du synpunkter som du inte kunde framföra genom undersökningen eller annan feedback om projektet? Gör din röst hörd i forumet!