Logitech Z-906 är ett nytt THX-stämplat 5.1-system och det nya flaggskeppet i schweiziska tillbehörstillverkarens sortiment. Paketet innehåller fem satellithögtalare (500 W RMS), subwoofer och en centralenhet med stöd för Dolby Digital och DTS. Det finns ingångar för upp till sex ljudkällor samtidigt och en medföljande fjärrkontroll.

Det nya högtalarpaketet ska finnas ute i handeln under mars månad och har ett rekommenderat pris på 3 299 kronor inklusive moms.

Specifikationer

Egenskap

Värde

Satellithögtalare

5 x 67 W

Baselement

165 W

THX-certifierade

Ja

Dolby digital 5.1-avkodning

Ja

DTS-avkodning

Ja

3D-stereo (2-kanals källa)

Ja

Digital optisk ingång

2 st.

Digital koaxial ingång

1 st.

6-kanals direktingång

Ja

RCA-ingång

Ja

3,5 mm-ingång

Ja

Kontrollkonsol

Staplingsbar

Satellithögtalare

4, väggmonterbara

Mitthögtalare

1, väggmonterbar

Baselement

Portat, sidoriktat

Fjärrkontroll

Infraröd

Klicka här för att läsa pressmeddelandet

Logitech lanserar nya surroundhögtalare med bioljudskvalitet

Logitechs surroundhögtalare Z906 efterträder prisbelönta Logitech Z-5500, med 5.1 ljud för filmer, spel och musik

Stockholm – 9 mars, 2011. Logitech lanserar surroundsystemet Z906 som tillåter dig att höra varje detalj i filmer, spel och musik. Högtalarna ger 500 watts kraft och är THX-certifierade vilket skapar en bioljudskänsla hemma i vardagsrummet.

– Vi är glada över att kunna erbjuda våra kunder en efterföljare till det hyllade 5.1-högtalarsystemet Z-5500. Logitechs surroundhögtalare Z906 är en naturlig utveckling av vårt erbjudande inom området, och vi är övertygade att den kommer bli en oumbärlig del av vardagsrummet, säger Ronnie Johansson, Nordenchef på Logitech.

Kraftfullt ljud – 500 watt och THX-certifierade högtalare
Logitechs surroundhögtalare skapar med 500 watts kraft ett dundrande ljud precis som i en biosalong. Högtalarna uppfyller standardkrav för THX-certifiering. Det inbyggda 5.1-stödet för Dolby Digital och DTS ger ett detaljerat surroundljud och subwoofern levererar 165 watts ren distorsionsfri bas. Surroundsystemet konverterar även två-kanalsstereo till en djupare surroundljudskänsla.

Designad för vardagsrummet – Anslut upp till sex ljudenheter
Högtalarsystemet är designat att passa in i den befintliga installationen i vardagsrummet. Det går att ansluta upp till sex enheter samtidigt – så som TV, DVD, DVR, Blu-Ray, Xbox 360, Playstation 3, Wii, Ipod och även PC eller Mac. Konsolen har en lättläst display och en anpassad design, vilket gör att den ser bra ut tillsammans med befintliga enheter i vardagsrummet. En trådlös fjärrkontroll och satellithögtalare som kan monteras på väggen hjälper till att omvandla vilket rum som helst till en hemmabio.

Pris och tillgänglighet
Logitechs surroundhögtalare Z906 väntas blir tillgängliga på den svenska marknaden i mars 2011 med ett rekommenderat pris från 3299 kronor

Visa mer