Gamingskärmar med OLED-panel blir allt mer populära, men få modeller är lika påkostade som Evnia 49M2C8900. Denna välvda modell har en diagonal bildstorlek på hela 49 tum, QD OLED-panel (en kombination av OLED- och Quantum Dot-teknik) med en uppdateringsfrekvens på 240 Hz och dessutom Ambiglow-belysning på baksidan.

49M2C8900-IMS-global.png

När Evnia 49M2C8900 sattes på prov av testpiloten @Nissling imponerade den med brett bildformat, snygg design och givetvis bra bild. Det går dock att konstatera att den som vill äga en skärm av denna kaliber måste vara beredd att betala en slant. Såtillvida man inte tar chansen att delta i denna tävling, vill säga.

Tävla och vinn!

Nu får alla möjlighet att tävla om ett exemplar av Evnia 49M2C8900 till ett värde av cirka 17 490 kronor. För att ha chans att vinna behöver du svara rätt på frågorna nedan och alla svar finns smidigt nog att finna i testpilotens grundliga genomgång. Lycka till!

Testpilot: Evnia 49M2C8900

Bildexperten Sebastian @Nissling Pettersson undersöker en riktigt påkostad OLED-skärm från Philips nya produktserie Evnia, som ger en imponerande upplevelse. Läs mer

Tävlingen pågår till och med den 13 februari. Vinnare utses av en jury och kontaktas via forumets system för interna meddelanden (PM).

Sponsras av Evnia
Denna artikel produceras i betalt samarbete med Evnia. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för dig som läsare.