Left 4 Dead, Devil May Cry 4

Den till åren komna grafikmotorn Source står till grund för Valves första persons pangare Left 4 Dead.

För att sätta press på de högpresterande korten i det här testet används ordentliga mängder kantutjämning.

Här får vi se lite intressanta resultat från AMD:s sida. GTX 285 i three-way SLI tar en marginell vinst med de hälften så dyra HD 4870-korten hack i häl. HD 4870 X2 i Crossfire lyckas här piska GTX 295 i SLI med 10 fps.

I den lägre upplösningen drar AMD förbi och lägger vantarna på förstaplatsen. Slutsatsen vi kan dra av Left 4 Dead är att man knappast behöver flera grafikkort för att få flyt i höga upplösningar.

Devil May Cry 4

Capcoms tredjepersonsröjare Devil May Cry 4 är känd för att skala väldigt bra ihop med SLI- och Crossfire-konfigurationer.

Med inställningarna uppskruvade till "Super High" och stora mängder kantutjämning hoppas vi kunna anstränga våra tävlande.

De höga inställningarna var ingen match för AMD som tog hem en jordskredsseger med HD 4870 X2 i Crossfire. GTX 295 i SLI tar andraplatsen med de tre HD 4870-korten tätt efter.

När vi sänker upplösningen passar de två HD 4870 X2-korten på att springa iväg ännu längre. AMD presterar nästan pinsamt bra i Devil May Cry 4, som ironiskt nog är en Nvidia-sponsrad titel.