Inledning

Fractal Design är en aktör de allra flesta entusiaster känner till, i synnerhet här i Sverige. Med sin Define-serie har Fractal Design etablerat sig som en stark spelare på chassimarknaden. Det är ingen överdrift när jag säger att de är en av de mer populär företagen inom datorlådor på SweClockers.

IMG_0500.JPG

Idag ska jag titta närmare på Vector RS, med vilket Fractal Design tagit stommen från grundpelaren i sitt sortiment – Define R6. Nytt här handlar inte särskilt mycket om funktioner utan mer om design med härdat glas till det yttre, samt givetvis lite RGB på det.

Personen bakom denna testpilot är jag, BettyBoo42, hårdvaruentusiast som blivit något av en stammis på SweClockers gemensamma Discord ihop med FZ i snart 2 år. Under dagarna jobbar jag i datorbutik eller så sitter jag hemma och fördriver för mycket tid med att chatta och hjälpa till med support.

Testpilot2.jpg

Välkommen till SweClockers testpiloter!

SweClockers testpiloter är recensioner av och för medlemmarna i forumet. Erfarna datorentusiaster får tillfälle att på egen hand provköra de senaste produkterna i datorvärlden.

Trevlig läsning – och glöm för all del inte att kommentera!

Läs mer om SweClockers testpiloter