Inledning

En av de mest populära trenderna bland chassin just nu är att släppa revisioner av redan existerande modeller, men med justeringar för att tillåta bättre luftflöde. Phanteks har valt att sticka ut genom är att byta materialet för sidopanelerna på Evolv Shift, där övergång från glas till ett tygnät gäller. För att tydliggöra skillnaden ändras namnet till Evolv Shift Air.

_MG_0482.JPG

I artikeln går jag igenom hur chassit skiljer sig från sin föregångare, men även jämföra det mot andra chassin av samma formfaktor. Därtill delar jag med mig av mina tankar kring hur chassit kändes att bygga i.

Testpilot2.jpg

Välkommen till SweClockers testpiloter!

SweClockers testpiloter är recensioner av och för medlemmarna i forumet. Erfarna datorentusiaster får tillfälle att på egen hand provköra de senaste produkterna i datorvärlden.

Trevlig läsning – och glöm för all del inte att kommentera!

Läs mer om SweClockers testpiloter

Om testpiloten BettyBoo42:

Jag är hårdvaruentusiast som varit lite av en stammis på SweClockers gemensamma Discord ihop med FZ i snart 2 år. Under dagarna så jobbar jag på datorbutik eller så sitter jag hemma och antingen chattar med alla medlemmar på Discord eller bygger på någon form av dator relaterat projekt.