Du har väl inte missat SweClockers egen butik? Någonting som dock inte kan ha undgått någon är att vi har en ny logotyp, med en ny "Gubbe" och att vi till slut satt ned foten och bestämt att vi heter "SweClockers" utan ".com" på slutet. Med detta är det också dags att göra rent hus på lagret!

För att göra plats år nya kläder och annat kör vi nu rea med 40 procent på utvalda varor. Har du ännu inte plockat upp en T-shirt med den gamla logotypen och gubben, eller kaffemuggen "Ditt modermodem"? Då är det hög tid, produkterna på lager är de sista i sitt slag som vi kommer sälja.

Det är inte enbart produkter med gamla logotypen som ska lämna lagret, så även T-shirten "Mother of all Rebus" på samma tema som kaffemuggen och även "Turbo Power" som med ett knapptryck skruvar upp dig till 66 MHz.

SweClockers Logo Tee – Nu 179 kronor!

Swec_gubbe_T.jpg

Den legendariska SweClockers-gubben! Denna högtidsklädsel passar bäst att använda på särskilt minnesvärda dagar, såsom grafikkortslanseringar, och bör likt andra värdesaker förvaras i kassaskåp.

Köp "Gubben" Logo Tee – T-shirt

"Ditt modermodem" – Nu 119 kronor!

mugg1.jpg

Så fel, men ändå så rätt! När en vilsen reporter intervjuade (trollade?) en datortekniker och beslutade sig för att kröna artikeln med den knasiga bildtexten "modermodemet, själva hjärtat i hårddisken" var det svårt för SweClockers-medlemmarna att hålla sig.

Köp "Ditt modermodem" – Kaffemugg

Mother of all Rebus – Nu 179 kronor!

Mother-of-all-Rebus.jpg

Legenden säger: "Han har gått igenom alla tänkbara mjukvaruproblem. Nu har han kommit fram till hårdvaran, Modermodemet, själva hjärtat i hårddisken, fungerar inte." En rebus som endast kan knäckas av den innersta nördkretsen.

Köp "Mother of all Rebus" – T-shirt

Turbo Power – Nu 179 kronor!

_turbo.jpg

Den legendariska turboknappen är tillbaka, men inte på en gråbeige datorlåda utan på en störtskön T-shirt för nostalgiska överklockare. Överklocka dig själv och bli stjärnan på festen!

Köp "Turbo Power" – T-shirt

Har du önskemål eller förslag på SweClockers-märkta kläder och prylar vi borde ta fram? Skriv i kommentarsfältet till denna artikel!