Vi på SweClockers har länge sneglat på syskonsajten FZ och trånat efter sidans härliga tillskott Medlemsrecensioner. Så nu snor vi hela idén och hävdar att det var vår idé från början. Skämt åsido – det är dags att göra det lättare för SweClockers medlemmar att dela med sig åsikter om produkter som nyligen införskaffats.

Har inte detta varit möjligt att göra tidigare? Absolut! Men med denna nya flådiga forumdel samlas åsikter om produkter på en plats, istället för att gömmas undan i respektive forumdel. På så vis blir dessa lättare att hitta och tillvaron blir lite härligare.

Tanken med medlemsrecensioner är inte att konkurrera med SweClockers tester eller Testpiloterna, utan erbjuda utrymme för dig som medlem att dela med dig av dina åsikter om en produkt med förhållandevis fria tyglar. Och med fria tyglar menas inom ramen för vad som får skrivas i forumet.

Känner du suget att plita ner ord och uttryck om en produkt? Bra! Då kan du ta en titt i guidetråden där lite tips och tricks listas för att komma igång med åsiktsmakeriet. Där finns även regler som gäller för medlemsrecensioner. Givetvis gäller även forumets vanliga regler.

Har du frågor gällande medlemsrecensioner? Ta då en titt i FAQ-tråden där du kan få svar på dessa och om du inte får svaret du söker kan du ställa din fråga i samma tråd.

Forumet har en massa år på nacken och sedan start har det skrivits en och annan medlemsrecension som ligger och skvalpar i forumets mörka hörn. Om du vet med dig att du har skapat en produktrecension kan du skriva ned länken i den här artikelns tillhörande tråd, alternativt skicka iväg ett kontaktmeddelande, så ser vi till att den flyttas till rätt ställe.

Nu kör vi, gänget!