Mästerbyggaren Jonas Klar kavlar upp ärmarna och skruvar ihop en gamingdator bestående av allt en spelfantast kan önska sig, inklusive färgmatchande chassi, nätaggregat, kylning och moderkort från välkända NZXT. Nu får SweClockers medlemmar chansen att kamma hem hela det kompletta datorpaketet.

vinstbild-2_1.38.2.jpg

Tävlingsvinst

Komponent

Värde

Chassi

NZXT H510 Elite Vit

Nätaggregat

NZXT C850

Moderkort

NZXT N7 Z490

Kylning

NZXT Kraken Z63

Processor

Intel Core i9-10900K

Grafikkort

Gigabyte Geforce RTX 3070 Vision OC

Minne

Gigabyte Aorus RGB 2 × 8 GB 3 600 MHz

Lagring

Gigabyte Aorus NVMe Gen4 M.2 1TB

Fläktar

2x NZXT Aer 2 RGB 120 mm

Övrigt

NZXT Hue 2 Underglow Kit 200 mm

På prispallen väntar en kritvit dator fylld av kraftfulla komponenter. Inuti chassit NZXT H510 Elite huserar bland annat moderkortet NZXT N7 Z490 i kombination med Intel Core i9-10900K och Gigabyte Geforce RTX 3070 Vision OC. För extra flärd används dessutom den skärmförsedda kylaren NZXT Kraken Z63, NZXT:s RGB-belysta fläktar och Underglow-kit.

Tävlingsregler

Uppdraget är att skapa en riktigt rolig och finurlig poster eller animerad gif som marknadsför NZXT:s lyxiga datorbygge. Använd valfria skärmdumpar och klipp bildmaterial från videon ovan, redigera fritt och addera text och andra effekter. Visa sedan ditt verk i diskussionstråden till tävlingen, sen är det bara att invänta juryns beslut.

  • Skapa en poster eller animerad gif för NZXT:s lyxiga datorbygge genom att enbart använda skärmdumpar och klippa bildmaterial från videon ovan

  • Redigera fritt, lägg till text och andra effekter. Givetvis är det fritt fram för fyndigheter såsom mustascher och påhittade citat. Glöm bara inte att spara originalet.

  • Visa upp ditt bidrag i diskussionstråden till denna tävling och invänta juryns beslut.

Vinnare utses av en jury och kontaktas via forumets interna system för meddelanden (PM). Tävlingen pågår till och med den 28 mars.

Visa tävlingsvillkor

SweClockers tävlingar arrangeras för medlemmarna i samarbete med en eller flera medarrangörer och sponsorer. Att delta i tävlingen är kostnadsfritt och det enda som behövs för att vara med är ett gratis medlemskap.

Generella villkor

  • Specifika tävlingsregler framgår i artikeln. Vid frågor eller andra synpunkter om tävlingens utformning, tveka inte att kontakta oss!

  • Skulle någonting oförutsett inträffa har SweClockers rätt att avbryta eller förändra tävlingen och dess utformning. Om så sker kan även bidrag och tävlingsvinster ogiltigförklaras.

  • Om ingenting annat anges i tävlingsreglerna ska alla bidrag lämnas in på svenska.

  • SweClockers medarbetare och medarrangörer får inte delta i tävlingar.

Tävlingsvinster

  • Vinnare presenteras i en nyhetsartikel på SweClockers, som publiceras inom cirka två veckor efter tävlingens avslut. Resultaten återfinns även i artikelarkivet. Förseningar kan förekomma.

  • Vinnare kontaktas via forumets interna system för privata meddelanden (PM) och behöver svara inom 14 dagar. Om vinnaren inte svarar inom denna period förfaller tävlingsvinsten och ingen ersättning utgår.

  • Om vinnare utses av en jury består denna av representanter från arrangörerna. Juryns beslut är slutgiltigt och kan inte överklagas.

Missbruk och diskvalificering

SweClockers förbehåller sig rätten att diskvalificera bidrag som bryter mot reglerna eller på annat sätt anses vara olämpliga. Fusk, sabotage, upphovsrättsbrott, osportsligt beteende och andra överträdelser kan leda till avstängning från SweClockers tjänster. Bedrägeriförsök polisanmäls.

Personuppgifter

För att administrera tävlingen och distribuera tävlingsvinster behöver SweClockers och dess samarbetspartner behandla personuppgifter, såsom namn, adress, e-post och telefonnummer. Uppgifterna används enbart i detta syfte och lagras i högst 12 månader.

Upphovsrätt

Genom att delta i tävlingen ger du SweClockers och dess samarbetspartner obegränsat tillstånd att globalt och royaltyfritt reproducera, anpassa och offentliggöra bidraget.

Vinstskatt

Eventuell skatt på vinsten betalas av vinnaren. Kontakta Skatteverket för information om gällande lagar och regler. SweClockers har inte möjlighet att svara på skattefrågor.

Visa mer
nzxt.png

Sponsras av NZXT
Denna artikel produceras i samarbete med NZXT som betalar för publiceringen. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för läsaren.