För ett litet tag sedan drog SweClockers igång ett projekt tillsammans med Samsung i syfte att låta medlemmarna provköra en av företagets mest påkostade mobiltelefoner. Hundratals medlemmar ansökte om att bli testpilot och nu står det klart vilka som kommer att få tillfälle att bjuda resten av forumet på massvis av matnyttig läsning.

I startgropen står inga mindre än @Sebastiannystrom, @Mithras, @Atlantica4ever och @Gascogne. Alla fyra har givetvis helt fria händer att på egen hand utvärdera Samsung Galaxy S20 Ultra 5G och berätta om sina synpunkter och erfarenheter av telefonen.

Dessutom har SweClockers valt ut medlemmarna baserat på deras specialkunskaper och delat ut fyra individuella och extra intressanta fokusområden, som respektive medlem kommer att undersöka på djupet. Dessa är foto/video, spel, 5G samt hur telefonen upplevs av en Apple-användare.

Alla testpiloter är redan igång och skriver om telefonen i forumet. Under de kommande veckorna kommer detta att följas av många fler rapporter. Tveka inte att klicka in till trådarna och ställa frågor!

sebastiannystrom.jpg

@Sebastiannystrom

Inbiten Apple-användare, musiker och blivande nätverkstekniker. Sebastian är 23 år och bor i Eskilstuna tillsammans med sin sambo och snart ett år gamla son. Han är nyfiken på om "gräset är grönare på andra sidan" och kommer att testa hur det är att gå över till Galaxy S20 Ultra 5G för den som är van vid Iphone och Apples ekosystem.

Läs Sebastians tester

mithras.jpg

@Mithras

Teknik, fotboll och träning. Sam är 30 år, bor i Sollentuna och arbetar passande nog som UX Lead inom IoT. Han är en van Samsung-användare och sökte sig till projektet för att testa hur Galaxy S20 Ultra 5G står sig mot tidigare modeller i serien. Därtill får han det äventyrliga uppdraget att kryssa runt i Stockholm för att undersöka 5G och vad det nya mobilnätet går för i praktiken.

Läs Sams tester

atlantica4ever.jpg

@Atlantica4ever

Fotograf, e-sportfantast och naturälskare. David är 29 år, bor i Malmö och arbetar på en myndighet. Han har länge varit fotograf på hobbynivå och bland annat medverkat i flera fotoutställningar. Självklart kommer därför den påkostade kameran att stå i fokus, där David planerar att bjuda på djupdykningar i både foto och video.

Läs Davids tester

gascogne.jpg

@Gascogne

Spel, teknik och språk. Wolf är 43 år, bor i Linköping och arbetar som testingenjör. Teknik är hans stora passion i livet och det började redan med Commodore 64, som lade grunden för hans intresse för spel och datorer. Han sökte till projektet för att kunna testa Xbox Cloud Gaming i mobilen och kommer givetvis att fokusera på gaming, både som vanliga appar och streamade från molntjänst.

Läs Wolfs tester

Sponsras av Samsung

samsung-logo.png

Denna artikel produceras i samarbete med Samsung. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för läsaren.