Vad står högst upp på din önskelista? Snart är det nämligen dags för den femte upplagan av Komplett Bonanza, i vanlig ordning exklusivt för SweClockers. Självaste Erik Järlestrand är igång med planeringen inför elprisstöd "Power Up Edition" och efterlyser nu förslag från medlemmarna om vilka produkter som ska prydas med trevliga rabatter och erbjudanden.

E1.jpg

Med inflation och stigande priser så försöker vi få till ytterligare en Bonanza med extra goa deals på skön teknik. Våra inköpare har lyckats få fram ett par deals som vi vågar säga är bra. Men vi får se vad vi mer lyckas ordna fram till måndagen den 27e. Hårdvara utlovas och kanske även några helt oväntade deals, sist fick vi ju in önskan om en blodtrycksmätare från @Kent

In och spana på sidan redan nu då vi har preppat med en tävling som rullar fram till måndag ✌

Den som vill önska erbjudanden eller kanske bara är nyfiken på vilka prylar som står på högst upp på medlemmarnas önskelistor kan klicka in i forumtråden snacka med @Komplett redan nu. Komplett Bonanza 5 drar igång på måndag den 27 februari klockan 10:00. Häng med!

Till Bonanza 5 på Komplett.se
Till forumtråden på SweClockers

Sponsras av Komplett

Screenshot_20200904-112819~2.png

Denna artikel produceras i samarbete med Komplett. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för dig som läsare.