Svenska Xtrfy har vuxit i popularitet under senaste åren, framför allt efter lanseringen av deras fjärde generations kringutrustning, där M4 RGB var först ut. Det som efterfrågades av användarna direkt var en trådlös variant, något som äntligen dök upp i november förra året med M4 Wireless RGB. Med den ute i det vilda var det ingen högoddsare att bolaget planerade ge samma behandling till resterande produkter i portföljen, och mycket riktigt finns dessa i trådlös form numera ihop med andra godsaker.

Xtrfy-M42-Wireless-Black-Gaming-Mouse_gallery01.jpg
Xtrfy-M42-Wireless-Black-Gaming-Mouse_gallery08.jpg
001-Xtrfy-MZ1-Wireless-Gaming-Mouse_Hero.jpg
008-Xtrfy-MZ1-Wireless-Gaming-Mouse_Hero.jpg

Xtrfy lanserade en drös med nyheter, men först ut är trådlösa varianter av M42 RGB och MZ1, där den sistnämnda är utvecklad ihop med Youtube-recensenten Rocket Jump Ninja. Båda finns i färgerna svart och vitt med möjlighet att köpa till ytterligare paneler i olika färger, likt M4 Wireless. Ytterligare likheter med deras första trådlösa är USB Type-C-kontakt för laddning, samt möjligheten att justera viktbalansen genom att ändra positionen på batteriet.

Prismässigt landar Xtrfy M42 Wireless på 99 euro, medan Xtrfy MZ1 Wireless ökar prislappen till 119 euro, med lansering i maj respektive juni.

001-Xtrfy-M4W-Lizard-skins-griptape_Hero.jpg
002-Xtrfy-M4W-Lizard-skins-griptape_Hero.jpg
003-Xtrfy-M4W-Lizard-skins-griptape_Hero.jpg

Nära relaterat är nya grepptejpen till bolagets aktuella möss, vilka görs av bolaget Lizard skins. Grepptejpen är specifikt anpassad per modell och behöver därmed inte klippas till innan applicering. Dessa kommer även i tre olika färger – svart, vitt och blått och landar på 15 euro med förväntad leverans i slutet av månaden.

002-Xtrfy-GP5-Litus-Blue-Gaming-Mousepad-herogallery.jpg
001-Xtrfy-GP5-Litus-Blue-Gaming-Mousepad-herogallery.jpg
002-Xtrfy-GP5-Litus-Pink-Gaming-Mousepad-herogallery.jpg
001-Xtrfy-GP5-Litus-Pink-Gaming-Mousepad-herogallery.jpg
002-Xtrfy-GP5-Litus-Red-Gaming-Mousepad-herogallery.jpg
001-Xtrfy-GP5-Litus-Red-Gaming-Mousepad-herogallery-1.jpg
002-Xtrfy-GP5-White-Red-Gaming-Mousepad-herogallery.jpg
001-Xtrfy-GP5-White-Red-Gaming-Mousepad-herogallery.jpg

Sist ut är ny serie musmattor under namnet GP5 Litus, där samtliga är i storleken XL. Exakta måtten är 920 × 400 mm, med en tjocklek på 3 mm. Alla mattor har samma motiv men i ett par olika färgteman som då skiljer mattorna åt ganska markant. Priset för dessa är i dagsläget 29 euro och alla färgkombinationer väntas dyka upp inom kort.

Mer djupgående information kan hittas på Xtrfys webbplats.

Är du sugen på något av det Xtrfy visat upp? Dela med din i forumet!