Fjolåret gick till historien som ett av de mest fullspäckade teknikåren genom tiderna med ovanligt många lanseringar inom så gott som alla produktkategorier. Världens största mobiltelefontillverkare Samsung verkar inte dra ned på takten utan inleder det nya produktåret en månad tidigare än brukligt och bjuder in till lanseringseventet Galaxy Unpacked 2021.

samsung4.jpg

I vanlig ordning väntas Samsungs stora Galaxy-event fyllas av produktnyheter. Sedan några veckor tillbaka florerar mängder av läckor och spekulationer om nya flaggskepp i Galaxy S-serien, där särskilt en ny kameramodul ser ut att bli en av höjdpunkterna.

Whether you prefer to edit footage like a pro or just want intelligent, multitasking lenses to do the heavy lifting for you, the Samsung Galaxy will be more than ready to meet the demands of the video-obsessed in 2021. When it comes to advancement in this space, it’s going to be an epic new year.

Samsung själva har redan gett en del ledtrådar om riktningen för det nya året. Mobilchefen Tae-moon Roh har bland annat utlovat att det kommer att hända en hel del inom video och innehållsskapande, som i kombination med artificiell intelligens och 5G-uppkoppling blir genomgående teman för den närmaste tidens produktnyheter.

Samtidigt fortsätter Samsung att investera i öppna ekosystem och skynda på utvecklingen av smarta enheter, där fokus nu hamnar på anslutning till underhållningssystem i bilar och "internet of things". Till det hör även utökat stöd för Ultrawide-band (UWB) vilket möjliggör energisnål kommunikation mellan exempelvis smarta prylar i hemmet.

Mobilchefen talar också om att nya vikbara telefoner är på ingång och att dessa ska bli tillgängliga för fler människor, något som verkar tyda på att det under året kommer att släppas modeller även i lägre prisklasser. Exakt vad Samsung har i rockärmen avslöjas nu på torsdag den 14 januari klockan 16:00. Glöm inte att hänga med på SweClockers!

ezgif-2-3ead4decc306.gif

Samsung deltar i forumet

Den som följer Galaxy Unpacked 2021 på SweClockers kommer att ha möjlighet att diskutera nyheterna direkt med Samsung. Hans L. Olofsson, som är företagets representant och medlemmarnas direktlänk till Samsung, kommer i vanlig ordning finnas tillgänglig och besvara entusiasternas frågor.

► Missa inte att snacka med @Samsung!

Sponsras av Samsung

samsunglogo.png

Bevakningen av Samsung Unpacked 2021 sker i samarbete med Samsung. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för läsaren.


Vill du bli en av de första med nya Samsung Galaxy S21?
Förköp nu och ta del av ett unikt erbjudande!

Till kampanjen