Den som är sugen på att uppgradera får en hel del att se fram emot. Komplett drar nämligen igång Geek Week och startar veckan med kampanjer och erbjudanden. SweClockers kampanjportal är redan laddad med stora mängder prissänkta produkter och det kommer även flera chanser att vinna prylar i de kommande dagarnas temariktiga tävlingar.

Från tisdag till fredag startar fyra dagliga tävlingar på lika många teman: smarta hem, plattformar, skärmar och grafikkort. Här gäller det att svara på några enkla frågor och skicka med sitt telefonnummer för att få chansen att bli uppringd i den stora finalen.

På fredag klockan 19:00 är det nämligen dags för direktsända Bonanza Live med programledaren Kjell Eriksson tillsammans med Kompletts forumprofiler Emil Åkered och Erik Järlestrand. Här får tävlingsvinnarna snurra i det stora lyckohjulet med chans att vinna smaskiga priser. Det blir dessutom hemliga drops och trevliga överraskningar för alla tittare.

Häng med i Komplett Geek Week och missa inte Bonanza Live med start på fredag klockan 10:00 och streamen som börjar 19:00 – givetvis med hårdvara för hela slanten!

Sponsormeddelande

Komplett Geek Week

Geek Week på Komplett är det perfekta tillfället att nörda ned sig lite extra. Spana in erbjudanden och highlights, läs matiga artiklar och inte minst - delta i tävlingar, aktiviteter och stream på SweClockers. Varmt välkommen!

SweClockers kampanjportal
Komplett Geek Week

Sponsras av Komplett

Screenshot_20200904-112819~2.png

Denna artikel produceras i samarbete med Komplett. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för dig som läsare.