För arbetsuppgifter där konsumenthårdvara inte håller måttet finns produktkategorin workstations, där Lenovo är en välrenommerad aktör som bland annat har Thinkstation P620 i sortimentet. Systemet kan utrustas med upp till 64 processorkärnor signerade AMD, 1 TB primärminne och de senaste beräkningskorten från Nvidia, för att mäkta med även de tyngsta lasterna.

När Lenovo ställer veckans fråga handlar om just arbetsdatorer, och mer specifikt vilken typ av prestanda som är viktigast för dig. Välj alternativ nedan och dyk in i kommentarstråden för att berätta mer om hur och vad du använder prestandan för.

Sponsormeddelande

Arbetssystemet Thinkstation P620 med prestanda nog för det mesta

Lenovos Thinkstation P620 kan bestyckas med upp till 64 kärnor AMD Ryzen Threadripper Pro, en plattform som har stöd för åtta kanaler för primärminne, men även 128 banor PCI Express 4.0. Förstnämnda innebär upp till 1 TB primärminne av ECC-typ, medan PCI Express-platserna kan användas för exempelvis Nvidias beräkningskort RTX A6000. De värdefulla PCI Express-platserna behöver inte användas för nätverk, eftersom 10 Gbps är inbyggt. På lagringsfronten finns stöd för 20 TB.

Läs mer om Thinkstation P620

Sponsras av Lenovo

lenovologo-pos-red.jpg

Denna artikel produceras i betalt samarbete med Lenovo. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för dig som läsare.