Det är ingen överdrift att kalla Cyberpunk 2077 en av de senaste årens mest eftertraktade speltitlar. Efter flera förseningar lanserades spelet till slut den 10 december år 2020, där rapporter om mångtaliga buggar sällskapades av undermålig prestanda på föregående generations spelkonsoler. CD Projekt RED utlovade snabbt att problemen ska åtgärdas i framtida uppdateringar.

I samband med de utlovade uppdateringarna uppmanade CD Projekt RED också besvikna kunder att begära pengarna tillbaka i den butik där spelet inhandlats. Inledningsvis såg det ut som att Sony inte skulle låta kunder häva köp av Playstation 4-versionen, men nu svarar företaget genom att både avlägsna Cyberpunk 2077 från den digitala butiken Playstation Store och erbjuda kunder pengarna tillbaka.

Vi på SIE värnar om våra kunder och kommer därför att börja erbjuda alla som köpt Cyberpunk 2077 via PlayStation Store full återbetalning. Dessutom tar vi bort Cyberpunk 2077 från PlayStation Store tills vidare.

När vi har bekräftat att du köpt Cyberpunk 2077 via PlayStation Store påbörjar vi återbetalningsprocessen. Obs! Det kan ta olika lång tid för pengarna att betalas tillbaka beroende på din betalningsmetod och bank.

Sony meddelar inte när Cyberpunk 2077 kan tänkas återvända till Playstation-affären. I ett internt meddelande hos butikskedjan Gamestop avslöjar CD Projekt RED att studion planerar släppa en stor uppdatering den 21 december år 2020 som åtgärdar de värsta problemen på föregående generations spelkonsoler.

Har du köpt Cyberpunk 2077 till någon av föregående generations spelkonsoler? Tycker du att buggarna och prestandaproblemen är nog för att hämma spelupplevelsen?