Svenska Fractal Design är kända för att göra stilsäkra datorlådor i nordisk design. För de senaste skapelserna tillkommer dessutom detaljer av trä, vilket också är en av höjdpunkterna i den alldeles nylanserade Terra, som intar den kompakta formfaktorn Mini ITX.

Terra färger.jpg
Terra Sprängskiss.jpg
Terra ingressbild.jpg
Terra Spine.jpg

Specifikationer: Fractal Design Terra

Modell

Terra

Moderkortsstöd

Mini ITX

Dimensioner

343 × 153 × 218 mm

Vikt

3,1 kg

2,5-tumsplatser

4 st.

Fläktplatser

1 st. 120 mm

Inkluderade fläktar

Nej

Nätdel

Maximalt 130 mm (SFX, SFX-L)

Radiator

Maximalt 120 mm, sidomontering

Anslutningar

1 st. USB Type-C 3.1 Gen 2
1 st. USB Type-A 3.0

Pris

Ca. 2 349 kr

Fractal Design Terra har en volym på endast 10,4 liter. Tack vare ett justerbart mittparti kan datorlådan anpassas för att exempelvis rymma även stora grafikkort. Därtill finns möjlighet att montera radiator och fläkt i 120 mm-format, samt ett flertal 2,5-tumsenheter. Modellen finns tillgänglig i färgerna grön, svart och silver och kostar cirka 2 349 kronor.

Tävla och vinn!

Var skulle du placera Fractal Design Terra i ditt hem? Klicka in till diskussionstråden för denna tävling och ladda upp en egen bild på din datorhörna eller annan miljö hemma hos dig, där det eleganta chassit skulle komma till sin rätt. Glöm inte att även motivera ditt val av placering.

I prispotten väntar två Fractal Design Terra i valfritt utförande – grön, silver eller svart – till ett värde av 2 349 kronor. Vinnare utses av en jury och tävlingen pågår till och med den 26 juni. Missa inte att vara med och tävla om din nästa uppgradering. Lycka till!

Visa tävlingsvillkor

SweClockers tävlingar arrangeras för medlemmarna i samarbete med en eller flera medarrangörer och sponsorer. Att delta i tävlingen är kostnadsfritt och det enda som behövs för att vara med är ett gratis medlemskap.

Generella villkor

  • Specifika tävlingsregler framgår i artikeln. Vid frågor eller andra synpunkter om tävlingens utformning, tveka inte att kontakta oss!

  • Skulle någonting oförutsett inträffa har SweClockers rätt att avbryta eller förändra tävlingen och dess utformning. Om så sker kan även bidrag och tävlingsvinster ogiltigförklaras.

  • Om ingenting annat anges i tävlingsreglerna ska alla bidrag lämnas in på svenska.

  • SweClockers medarbetare och medarrangörer får inte delta i tävlingar.

Tävlingsvinster

  • Vinnare presenteras i en nyhetsartikel på SweClockers, som publiceras inom cirka två veckor efter tävlingens avslut. Resultaten återfinns även i artikelarkivet. Förseningar kan förekomma.

  • Vinnare kontaktas via forumets interna system för privata meddelanden (PM) och behöver svara inom 14 dagar. Om vinnaren inte svarar inom denna period förfaller tävlingsvinsten och ingen ersättning utgår.

  • Om vinnare utses av en jury består denna av representanter från SweClockers. Juryns beslut är slutgiltigt och kan inte överklagas.

  • Tävlingsvinster kan inte bytas, t.ex. mot kontanter eller andra produkter.

Missbruk och diskvalificering

SweClockers förbehåller sig rätten att diskvalificera bidrag som bryter mot reglerna eller på annat sätt anses vara olämpliga. Fusk, sabotage, upphovsrättsbrott, osportsligt beteende och andra överträdelser kan leda till avstängning från SweClockers tjänster. Bedrägeriförsök polisanmäls.

SweClockers förbehåller sig även rätten att ta bort allt material som på något sätt utgör eller kan befaras göra intrång i tredje mans immateriella rättigheter, på något sätt är olagligt eller i strid med SweClockers policies eller värderingar, i något avseende bryter mot dessa tävlingsvillkor, eller som SweClockers efter eget gottfinnande anser vara olämpligt.

Tillstånd och rättigheter

Genom att delta i tävlingen ger du SweClockers och dess samarbetspartner obegränsat tillstånd att globalt och royaltyfritt reproducera, anpassa och offentliggöra bidraget.

Den tävlande garanterar att denne själv har skapat tävlingsbidraget. Varje tävlande ansvarar själv för alla bilder som denne laddar upp samt att det finns erforderliga rättigheter, tillstånd och medgivanden till uppladdning på SweClockers samt till SweClockers användning av bilderna.

Föreställer bilderna exempelvis personer skall deras tillstånd till publicering ha inhämtats av den tävlande. SweClockers avråder tävlande från att ladda upp bilder till vilka de inte har samtliga rättigheter, tillstånd och medgivanden.

Personuppgifter

För att administrera tävlingen och distribuera tävlingsvinster behöver SweClockers och dess samarbetspartner behandla personuppgifter, såsom namn, adress, e-post och telefonnummer. Uppgifterna används enbart i detta syfte och lagras i högst 12 månader.

SweClockers tillämpar gällande integritetslagstiftning har en tydlig integritetspolicy. Du har rätt enligt lag att få information om vilka personuppgifter om dig som SweClockers, samt att få felaktiga personuppgifter rättade. Kontakta gärna SweClockers om du har några frågor kring om/hur dina personuppgifter behandlas.

Vinstskatt

Eventuell skatt på vinsten betalas av vinnaren. Kontakta Skatteverket för information om gällande lagar och regler. SweClockers har inte möjlighet att svara på skattefrågor.

Visa mer
1024px-Fractal_Design_logo_2019.svg.png

Sponsras av Fractal Design
Denna artikel produceras i betalt samarbete med Fractal Design. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för dig som läsare.