Utsidan

Nzxt Hush är en datorlåda som är tillverkad i stål och som har lackerats med högblank svart färg. Tillverkaren har lyckats få till en riktigt hög finish, utan några som helst skavanker eller andra brister. Frontpartiet skär av från det annars glansiga temat med en plastdörr som klätts i borstad och eloxerad aluminium, och det finns dessutom en liten dekoration i form av ett transparent plaströr som sprider ljuset från två blåa lysdioder.

Öppnar vi den tjocka plastdörren syns täckluckor för expansionsenheter som går i samma tema som det övriga chassiet. Dörren går att öppna ungefär 160 grader och hålls på plats med hjälp av magneter. Hela frontpartiet går att lossa från stommen genom att helt enkelt ta tag i underdelen och rycka loss det.

I den nedre delen av frontpartiet finns ett finmaskigt fläktgaller som döljer en 120 mm-fläkt. Dessutom finns där strömbrytare i metall och lysdioder som markerar hårddiskaktivitet och om datorn är påslagen. Knapparna är åtkomliga även när dörren är stängd, vilket förenklar en del för användaren.

Anslutningarna är placerade i den nedre högra sidan av chassiet. Detta är en lite udda placering, men kontakterna är åtminstone hyfsat lätta att nå såvida man inte placerar chassiet i något trångt utrymme.

Chassiets baksida avslöjar det första tecknet på att tillverkaren tänkt på ljudnivån. Fläkten som är monterad i den mellersta delen av chassiet täcks av ett stansat galler i bikakemönster och har dessutom monterats på dämpande gummiringar.

Slutligen märker vi att chassiet står stabilt på små runda fyra fötter som är tillverkade av hårt gummi. Nu återstår det att öppna lådan och se vad som döljer sig inuti det vackra skalet.