I över 20 år har SweClockers varit den naturliga mötesplatsen för Sveriges nördar som älskar datorer och hårdvara. En stor del av SweClockers är forumet med alla intressanta och hjälpsamma trådar, men lika viktig är förstasidan där redaktionen oförtrutet pumpar ut nyheter och tester om det senaste i teknikvärlden.

Nu söker SweClockers förstärkning i form av en nyhetsskribent! Älskar du att vara del av vår gemenskapen SweClockers, andas du datorhårdvara och drömmer om framtida lanseringar? Som nyhetsskribent jobbar du med redaktionen, skriver aktivt om de senaste nyheterna och får ta del av vad som sker bakom kulisserna.

Vi söker dig som:

  • Har kunskaper om och intresse för datorer, hårdvara och teknik

  • Är duktig på att uttrycka dig i skrift och är väl bevandrad i det svenska och engelska språket

  • Vill utvecklas och tar till dig av feedback

Grymt om du även:

  • Bor i eller nära Stockholm

  • Redan är en aktiv medlem på SweClockers forum

  • Har jobbat med något liknande tidigare

Viktigast är att du är en eldsjäl som brinner för hårdvara, komponenter och vill förmedla dina kunskaper vidare till andra. Du gillar också att interagera med vårt community vilket sker med en ömsesidig respekt.

Lön och tillträde

Heltidstjänst med snarast möjliga tillträde. Fast lön efter överenskommelse. Kontorslokaler finns i centrala Stockholm på Östermalm. Du är välkommen in med din ansökan även om en heltidstjänst inte nödvändigtvis fungerar för just dig, men var tydlig med detta i din ansökan.

Är det dig vi söker? Gör så här!

Skicka in din ansökan till anton.nilsson@sweclockers.com med ämnesraden "Nyhetsredaktör SweClockers". Där beskriver du dig själv, ditt nörderi i livet, din relation till SweClockers och eventuell erfarenhet av liknande arbete. Har du jobbat på en redaktion eller i andra sammanhang fått dina texter publicerade kan du med fördel skicka med några smakprov.

Verkar du intressant går vi tillsammans vidare med ett konkret arbetsprov. Du är givetvis välkommen att redan i första mailet skicka in en kortare nyhetstext för att visa på dina färdigheter! Vi vill ha in din ansökan senast den 20 januari.