Nästa torsdag är det dags att bänka sig framför ingenting mindre än Megaklick. Inet är i full färd att förbereda inför månadens stora stream och i vanlig ordning väntar massvis av intressanta gäster, roliga tävlingar, smaskiga drops och trevliga överraskningar för alla som tittar.

Tävla i Sveriges Bästa Datorhörna™

Nu efterlyser Inet goda råd från SweClockers rutinerade datorentusiaster. Den välkända återförsäljaren är nämligen i full färd med att dra igång en spännande tävling på temat "Rate My Rig", där målet är att utse Sveriges Bästa Datorhörna™. Frågan är nu vilka kategorier som ska ingå i tävlingen.

Var med och tävla redan idag

Passa även på att posta bilder på din egen datorhörna i diskussionstråden till denna artikel. Inet kommer att gå igenom tråden och sedan ringa upp och intervjua den medlem som har fått flest gilla av övriga medlemmar, oavsett upplägg och kategori. Dessutom väntar ett riktigt fint pris.

Passa på att rösta, tävla och ställ frågor till den specialinbjudna gästen Samsung och missa inte Megaklick på torsdag den 30 mars klockan 17:00. Häng med!

ratemyrig2.jpg

I samarbete med Inet

inet-logo-black-RGB.png

Denna artikel produceras i samarbete Inet. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för läsaren.