När Jonas och Kenneth byggde ihop The Crow utlovades att testexemplaret skulle tävlas ut till SweClockers medlemmar. Nu gör vi slag i saken och startar tävling i moddandets tecken, och det specifika chassit som står på spel har dessutom prytts med en lasergraverad SweClockers-logotyp.

Vinst (totalt värde cirka 9 500 kronor):

 • 1 st: The Crow chassi svart - Moddat med Sweclockers logga i mässing – Värde 5 790 kr

 • 1 st: Pinion L Distroplate – Värde 1 690 kr

 • 1 st: Pinion R Distroplate – Värde 1 690 kr

 • 2 st: Spectre Pumptopp – Värde 799 kr/st

Produkterna säljs löst eller som ett rabatterat paket på Inet.

v101010_0.jpg

Tävlingsinstruktioner

Allt du behöver göra för att vinna är att beskriva din bästa så kallade "ghetto"-mod i den tillhörande forumtråden. Har du installerat den portabla AC-enhetens utblås rakt in i chassit, har du en kreativ lösning på att tjuvkoppla fläktar eller har du sågat sönder ditt miditower-chassi för att få plats med ett E-ATX-moderkort?

Vi vill se dina mest kreativa eller effektiva lösningar och vi vill ha ditt bidrag i forumtråden senaste den 1 augusti 23:59.

93910.jpg
Bjorn_White_Crow_6.jpg

Bild: @Deriveh

EGXI build 2.JPG

Bild: @EGXI

black_crow_photo_3_new.jpg

Ovan kan ni se den graverade SweClockers-logotypen och exempel på färdiga byggen och chassit när det är helt naket. I vår tävling står dessutom mer än bara chassit på spel, i form av de två distributionsblocken och pumptopparna.

Visa tävlingsvillkor

SweClockers tävlingar arrangeras för medlemmarna i samarbete med en eller flera medarrangörer och sponsorer. Att delta i tävlingen är kostnadsfritt och det enda som behövs för att vara med är ett gratis medlemskap.

Generella villkor

 • Specifika tävlingsregler framgår i artikeln. Vid frågor eller andra synpunkter om tävlingens utformning, tveka inte att kontakta oss!

 • Skulle någonting oförutsett inträffa har SweClockers rätt att avbryta eller förändra tävlingen och dess utformning. Om så sker kan även bidrag och tävlingsvinster ogiltigförklaras.

 • Om ingenting annat anges i tävlingsreglerna ska alla bidrag lämnas in på svenska.

 • SweClockers medarbetare och medarrangörer får inte delta i tävlingar.

Tävlingsvinster

 • Vinnare presenteras i en nyhetsartikel på SweClockers, som publiceras inom cirka två veckor efter tävlingens avslut. Resultaten återfinns även i artikelarkivet. Förseningar kan förekomma.

 • Vinnare kontaktas via forumets interna system för privata meddelanden (PM) och behöver svara inom 14 dagar. Om vinnaren inte svarar inom denna period förfaller tävlingsvinsten och ingen ersättning utgår.

 • Om vinnare utses av en jury består denna av representanter från SweClockers. Juryns beslut är slutgiltigt och kan inte överklagas.

 • Tävlingsvinster kan inte bytas, t.ex. mot kontanter eller andra produkter.

Missbruk och diskvalificering

SweClockers förbehåller sig rätten att diskvalificera bidrag som bryter mot reglerna eller på annat sätt anses vara olämpliga. Fusk, sabotage, upphovsrättsbrott, osportsligt beteende och andra överträdelser kan leda till avstängning från SweClockers tjänster. Bedrägeriförsök polisanmäls.

SweClockers förbehåller sig även rätten att ta bort allt material som på något sätt utgör eller kan befaras göra intrång i tredje mans immateriella rättigheter, på något sätt är olagligt eller i strid med SweClockers policies eller värderingar, i något avseende bryter mot dessa tävlingsvillkor, eller som SweClockers efter eget gottfinnande anser vara olämpligt.

Tillstånd och rättigheter

Genom att delta i tävlingen ger du SweClockers och dess samarbetspartner obegränsat tillstånd att globalt och royaltyfritt reproducera, anpassa och offentliggöra bidraget.

Den tävlande garanterar att denne själv har skapat tävlingsbidraget. Varje tävlande ansvarar själv för alla bilder som denne laddar upp samt att det finns erforderliga rättigheter, tillstånd och medgivanden till uppladdning på SweClockers samt till SweClockers användning av bilderna.

Föreställer bilderna exempelvis personer skall deras tillstånd till publicering ha inhämtats av den tävlande. SweClockers avråder tävlande från att ladda upp bilder till vilka de inte har samtliga rättigheter, tillstånd och medgivanden.

Personuppgifter

För att administrera tävlingen och distribuera tävlingsvinster behöver SweClockers och dess samarbetspartner behandla personuppgifter, såsom namn, adress, e-post och telefonnummer. Uppgifterna används enbart i detta syfte och lagras i högst 12 månader.

SweClockers tillämpar gällande integritetslagstiftning har en tydlig integritetspolicy. Du har rätt enligt lag att få information om vilka personuppgifter om dig som SweClockers, samt att få felaktiga personuppgifter rättade. Kontakta gärna SweClockers om du har några frågor kring om/hur dina personuppgifter behandlas.

Vinstskatt

Eventuell skatt på vinsten betalas av vinnaren. Kontakta Skatteverket för information om gällande lagar och regler. SweClockers har inte möjlighet att svara på skattefrågor.

Visa mer