Inledning

Sedan jag gick över till ultrabreda monitorer har jag saknat de där rappa och snabba monitorerna där allt flyter som smör när bildfrekvensen i spel är hög. Som många andra har jag suttit och dreglat över de olika VA-modellerna som kommit ut på marknaden som utlovar en bilduppdatering på upp till 200 Hz. Tyvärr har jag vant mig vid IPS-paneler nu och jag tycker nog att det känns svårt att gå ifrån det.

Men nu har det dykt upp nyheter och när chansen kom att få testa en av LG:s senaste skapelser var jag inte sen att hoppa på tåget! Vem vill inte ha en 160 Hz 34 tums IPS-panel i ultrabrett format?

Tillbaka till skrivbordet och upp med ännu en snabb skärm med hög upplösning och stora löften.

Testpilot2019.jpg

Välkommen till SweClockers testpiloter!

SweClockers testpiloter är recensioner av och för medlemmarna i forumet. Erfarna datorentusiaster får tillfälle att på egen hand provköra de senaste produkterna i datorvärlden.

Trevlig läsning – och glöm för all del inte att kommentera!

Om Testpiloten Deriveh:
Jag är en hårdvaruentusiast som hängt av och till här på forumet i många år. Det var först 2017 som jag på allvar blev en frekvent besökare på forumet.
Sedan december 2018 är jag en av Sweclockers testpiloter och har en försmak för att göra videos. På SweClockers Awards 2019 fick jag den stora äran att bli utnämnd till årets testpilot, något som jag är mycket stolt över!

När jag inte testar hårdvara arbetar jag inom äldreomsorgen och är i grunden utbildad sjuksköterska. Ni kan säkert även hitta mig hängandes på Discord i PUBG-kanalerna eller i moddningskanalen då chassi-moddande är min största hobby.

Läs mer om SweClockers testpiloter