Små och kompakta datorbyggen blir allt mer vanliga, något som gör att komponenttillverkare lägger mer fokus på segmentet i takt med att det växer. Den taiwanesiska tillverkaren In Win är helt med på tåget, och utöver kompakta chassin med säregen design satsar bolaget nu på nätaggregat i formfaktorn SFX.

Bolagets senaste tillskott är CS 700W, från företagets Compact Series. Paradnumren stavas effektivitet enligt 80 Plus Gold, en vågrät fläktkurva upp till 50 procent belastning, och en för formfaktorn relativt högt effektklass på 700 watt. Dessutom gäller japanska 105 C°-kondensatorer och en enskild 12 V-lina.

In Win CS 700W kablar.jpg

Sett till kablage återfinns en fullt modulär kabeluppsättning bestående av en 40 cm lång 20+4-pin ATX-kontakt, en 55 cm lång 4+4-pin EPS-kontakt samt två 50 cm långa 6+2-pin PCI Express-kontakter. Slutligen tillkommer även två SATA Power och en 4-pin Molex.

Fläkten som kyler nätaggregatet är i vanlig ordning för SFX-nätaggregat på 92 mm. In Win CS 700W kommer med fem års garanti, men än så länge har butikstillgänglighet eller pris inte tillkännagivits. Nämnvärt är att tillverkaren har en begränsad närvaro på den svenska marknaden.